Doro Revival & Warlock Revival

11.09.2014 - DORO ZAMÍŘÍ POPRVÉ TAKÉ DO BRNA

DORO - 30 years - Strong & Proud tour 2014V rámci "30 years - Strong & Proud tour 2014" DORO vyráží na podzimní turné a protne i souřadnice moravské metropole Brna. Poprvé se tak ona i já podíváme do klubu Semilasso.. Klubové koncerty jsou oproti festivalovým nepoměrně lepší a tak se už těším, co nového uslyším. Přece jen jsem pravidelný posluchač a každá změna v setlistu mě hodně potěší. Vloni v Masters Of Rock Café mě například mile překvapila skladba Out Of Control zařazená do setlistu navíc hned jako otvírák. A tak i naše revivalová formace nelení a song přidává do repertoáru. Poprvé ji testneme na motosrazu Totální zadření pístů 11.10.2014 v Čekyni u Přerova, na který Vás tímto srdečně zveme, bude to speciální jízda!! :-)

Doro na svém webu uvádí, že ke svému říjnovému turné po USA a Kanadě chce dát prostor svým fanouškům, aby na její facebook psali své náměty na skladby pro tour setlist. Před turné checknem the setlist wiki a uvídíme. Třeba se konečně nedočkáme All We Are či Breaking The Law, a místo nich přibudou jiné nehrané skladby :-). I evropští fans by pak mohli dostat prostor pro své náměty, hned bych je vysypala z rukávu...:-)

Naše osmé osobní setkání, realizované na nedávném Metalfestu v Plzni 1. června, by snad i tentokrát mohlo být následováno dalším devátým. Podělíme se zde za dva měsíce...:-)
© 2003-2024 DORO & WARLOCK REVIVAL * All rights reserved