Doro Revival & Warlock Revival

03.11.2018 - 15. VÝROČÍ DORO & WARLOCK REVIVAL

15. VÝROČÍ DORO & WARLOCK REVIVAL Až s větším časovým odstupem jsem se nakonec rozhodla zveřejnit pár desítek fotek z půlkulatého výročí konaného 03.11.2018 v Restauraci Pivovar Přerov. Přes spoustu starostí s organizací výroční akce jsem uvítala nabídku jednoho fotografa, který by se postaral o bohatou fotogalerii. Po její prohlídce však výsledkem bylo velké zklamání, obzvláště u tak výjimečné a důležité akce :-(. Bohužel se už teď nic nedá dělat a musíme se spokojit s tímto nekvalitním materiálem. Každopádně akce to byla tradičně skvělá, se stejně početným publikem jako před 5 lety při 10. výročí. Thanx for your support, fans!

Akci nám místo našeho dvorního zvukaře Vaška tentokrát velmi dobře zajistil náš kamarád zvukař Petr Střelák. Vše probíhalo skvěle, od hospody jsme dostali i bohatou večeři, kterou však stihly Jidášovy kobylky, než jsme slezli z pomyslého podia, skoro celou sežrat :-). To by to ale nešlo, kdyby se přece jen nevyklubal aspoň jeden error. Hned v druhé skladbě setlistu Earthshaker Rock se na mém novém bíločerném kostýmu při "bodyshaker" roztřáslo šněrování korzetu, až z toho byla zábavná podprdová atrakce :-).
Symbolicky při výročí jsme zároveň setlist obohatili o tři novinky, jednu starší novinku z předposledního alba Raise Your Fist 2012 Revenge, a z pár měsíců nového alba Forever Warriors, Forever United 2018 skladby All For Metal a Blood, Sweat And Rock´n´Roll.
Musím moc poděkovat našim věrným fanouškům Ivoškovi a Peťovi až z daleké Ostravy, a Simonce a Pájovi z Vyškova, že nás přijeli podpořit. Od Ivoška a Péti jsem navíc dostala speciální edici dvou minipivovarských lahví piva s etiketou Doro, no krásné...:-).
To by nebyla výroční vzpomínka, kdybychom tu opět neměli naše velké hudební přátele a také tehdejší kapelní kolegy JUDAS PRIEST REVIVAL Kojetín. Tentokrát bez nástrojové výměny jsme se na malý podiový prostor vměstnali všichni a zahráli double-strunně tradiční All We Are a Breaking The Law.
Výročí jsme bujaře slavili až do páté ranní, kdo tvoří zdravé kapelní jádro posuďte sami :-)

© 2003-2024 DORO & WARLOCK REVIVAL * All rights reserved