Doro Revival & Warlock Revival

16.08.2013 - ROCKEM PROTI PŘEHRADĚ NA DRUHÝ A ASI I LEPŠÍ POKUS [♫ live video ♫]

Rockem proti přehradě 2013 - plakátFestival měl letos původně jiný termín 08.06., ale vzhledem k dlouhodoběji mizernému počasí spolupořadatel D.Neumann z olomouckého Bounty Rock Café dva dny předem akci zrušil, i když se na víkend udělalo pěkné slunečné počasí. Z jeho neférového postupu byla zaskočena nejedna kapela a tak jsme byli nuceni se komplikovaněji dohodnout s tehdejším i současným spolupořadatelem obcí Nové Heřminovy. Srpnová verze se opravdu podařila, dokonce jsme dostali hrací čas v prime time po Aleš Brichta Project a po nás na závěr ještě Salamandra. Na Bruntálsku však bylo citelně chladněji než na naší Hané, což nám účinkujícím při show povětšinou vyhovuje, ručníky nebyly třeba ;-)

Brichtův band však nabral 1:30h zpoždění na dálnici, a jeho kolegiální parta Soustrast jen o něco málo míň, a tak jsem byla vcelku rozhořčena nad tak velkým zpožděním, kdy v době Brichtova startu jsme měli začínat my. Po logické prosbě AB band trošku zkrátil setlist a zkracovali jsme i my. Obrovskou poklonu opět musím dát úžasnému publiku, které nám dává tak moc potřebný feedback.

Pár dní nato jsme na Youtube objevili 5 livevideozáznamů z tohoto festivalu Rockem proti přehradě v obci Nové Heřminovy, čímž autorovi děkujeme a přinášíme video i zde. Zároveň jsme objevili ještě 1 livevideozáznam z Revival Rock-Festu In Fort XX. v Křelově u Olomouce, který máte také zde:



DORO & WARLOCK REVIVAL (CZ) - I Rule The Ruins (live) - Rockem proti přehradě, Nové Heřminovy 16.08.2013


 



DORO & WARLOCK REVIVAL (CZ) - Metal Racer (live) - Rockem proti přehradě, Nové Heřminovy 16.08.2013


 



DORO & WARLOCK REVIVAL (CZ) - All We Are (live) - Rockem proti přehradě, Nové Heřminovy 16.08.2013


 



DORO & WARLOCK REVIVAL (CZ) - Evil (live) - Rockem proti přehradě, Nové Heřminovy 16.08.2013


 



DORO & WARLOCK REVIVAL (CZ) - Breaking The Law (live) - Rockem proti přehradě, Nové Heřminovy 16.08.2013


 



DORO & WARLOCK REVIVAL (CZ) - We Are The Metalheads (live) - Revival Rock-Fest In Fort XX., Křelov u Olomouce 19.07.2013


 


© 2003-2024 DORO & WARLOCK REVIVAL * All rights reserved