Doro Revival & Warlock Revival

11.10.2014 - A ZASE SE TO ZADŘELO

A ZASE SE TO ZADŘELOSudé roky a liché ročníky jsou nám v Čekyni evidentně zaslíbeny. Potřetí jsme si tam mohli vrznout :-). A zase nás doprovázel R(adost)-U(směv)-M(ládí). Smrčky byly o pár cenťáků vyšší, i když nebyl čas je přeměřit. Při deseti plusových stupních to byla tepelná pohodička. Holt tenhle podnik je nějaký podezřele vytříbený. Další dvouletku bychom měli zdolat v roce 16 a kéž by se tak stalo. Pachatel se totiž velmi rád vrací na své místo činu :-)

Děkujeme Laďovi a Jirkovi Zapletalům, kteří nám znovu dali důvěru. Velmi si toho vážíme, protože čekyňská party je se vším všudy opravdu vypečená a hlavně domácí. Pravidelně na akci trávíme celou sobotní noc až do časného nedělního rána. Obzvláště stánek na Pivní ulici je našim spřáteleným objektem.
Při naší letošní podiové kreaci jsme zaznamenali dva dosud nevídané kousky. Nejdřív se nějaký podroušený fanda rozhodl, naštěstí plně nefunkční motorovou pilou na podiu někoho přeříznout a další dobrodruh se pak snažil dostat na podium po našikmo opřené zahradní lavičce. Obojí byla dosti adrenalinová záležitost se šťastným koncem. Taky mě pobavil další spřátelený fanda, kdy mi nejdříve v průběhu hraní z litrové flašky nalil jednoho rumíka a pak donesl celý komín prázdných panákových kelímků. Problém je však v tom, že já často prostě tu hubu při show nemůžu zavřít a bumbat. Možná v roce 16 někdo zprovozní nějaký nitrožilní systém, který by zcela vyřešit mou komplikovanou situaci :-)

© 2003-2024 DORO & WARLOCK REVIVAL * All rights reserved