Doro Revival & Warlock Revival

16.10.2016 - PRŠELO ŠTĚSTÍ [♫ live video ♫]

PRŠELO ŠTĚSTÍ [♫ live video ♫]Po loňských a zimních sračkách, a to doslova ve dvojím významu, se opět daří. Letití kolegové se nakonec ukázali bezohlední ... v nouzi poznáš přítele! Zrno se oddělilo od plev. To je už ale dávno za námi. S čtvrtletním zpožděním tak přinášíme archivní foto+video dokumentaci z velké akce - VIII. WALTEROVY SLAVNOSTI - WALTERFEST z Bystřece, kde jsme hráli před půlnocí jako předposlední kapela. V sobotu kropilo celou Moravu zamračené nebe a jen pár kilometrů před místem činu zázračně večer přestalo pršet. Několik letošních koncertů jsme díky nechtěné bubenické rošádě odehráli se skvělým Pavlem "Paull Black" Černým, který se hrdinsky ujal dočasného záskoku, i když jeho nesporné high-end kvality převyšují náš level. Takových malých-velkých muzikantů je jak šafránu. Poté od srpna jsme angažovali našeho stabilního bubeníka Lukáše.

Společně s třetím basovým Tomášem, tentokrát lidově "Pospou" začleněným začátkem roku, jsme odehráli tento myslivecký "bál", kde se před námi na podiu nachomítl Citron, který si však dával hodně načas nejen s balením propriet. Inu čím dá víc nemám z této současné ovocné formace dobrý pocit, nyní již rozpižlané na dvě části s limetalovou odnoží, které však fandím víc. Řešme ale náš kvartet, který letos nabral čtvrtý dech. Moc bych ještě jednou a touto formou chtěla poděkovat cenné pomoci bicmana Pavla. Jeho hráčskými i lidskými kvalitami jsme byli opravdu mile překvapeni. A nejvíc si vrněl Pospa, úžasnou rytmikou a hráčskou ukázněností to jen hýřilo. Paull měl na přípravu 90-minutového 18-skladbového setlistu 3 týdny a zvládl to bravurně, což se například s našim dosavadním bubeníkem nedá srovnat. K mixu jsme v rámci dlouhodobé spolupráce angažovali skvělého zvukaře kamaráda Vaška Bílka. Implementovali jsme také naši novou podiovou techniku, která nám výrazně zpříjemnila monitoring bez zvukařských přehmatů. Zase jsme povýšili! :-)

Zároveň také patří dík pořadateli Myslivecký spolek Bystřec za pozvání, výborný sound&light system, podium a backstage. Mnozí pořadatelé by se od nich měli učit!

 


© 2003-2024 DORO & WARLOCK REVIVAL * All rights reserved