Doro Revival & Warlock Revival

17.10.2016 - ZASE Z GULÁŠE NA HODY [♫ live video ♫]

ZASE Z GULÁŠE NA HODY [♫ live video ♫]Zopakovali jsme si stejný rituál začátkem září. Startovní akcí byl přerovský GulášFest, který jsme tentokrát překvapivě otevírali hned po poledni a pak se díky angažmá na last time přesouvali na prime time do sousední Chropyně na Hodové RockFest :-). V rozlehlých luzích za zámkem jsme se mohli i kolotočit, na kraviny ale před hraním nebyl čas a pak už se na to kolotočáři vyprdli. I přesto, že jsme byli náhradní kapela, nás publikum vřele přijalo a opět jsme na podiu zablbli i s dívčím potěrem. Dvakrát jsme přidávali a stejně to nestačilo :-). Doufejme tedy, že se v Chropyni u zámku zase brzy vyřádíme!

První zářijová sobota nám započala časně po poledni, kdy jsme odstartovali vepřovské gulášobraní. Oproti loňsku kapelní sestava doznala výrazných personálních změn, kdy tři členové kytarista Roman, bubeník Tibor a baskytarista Tomáš kapelu v nevhodném náročném období bezohledně opustili. Od začátku roku s námi podia brázdí basák Tomáš "Pospa", do července záskokový bubeník Pavel a od srpna stabilní bubeník Lukáš, kterému taktéž patří pochvala za rychlé a přesné zvládnutí repecu.
GulášFest byl pro nás díky obědové chvilce metalové poezie spíše veřejná zkouška před hlavní večerní chropyňskou show. Po nedávném setkání v jednom nejmenovaném olomouckém nočním music pub jsem se měla možnost znovu přivítat s moderátorem a musicmanem Lukášem Kobzou z Radia Haná. Potkáváme se každoročně na závodech dračích lodí a tak už jsem se mu tuplovaně zaryla do šedé kůry mozkové kromě sportovních i hudebními aktivitami ;-). Po odehrané hodinovce jsme guláše do misky dostali bohužel jak při ochutnávce, ale jako svačinka dobrý. Hlad je převlečená žízeň, tak to někteří vykompenzovali chmelovým nektarem. O sedmé jsme se srazili o 20 kiláku vedle na chropyňské louce za zámkem. Startovní čas se mírně posunul po půl desáté, přehráli jsme 13 songů a další 2 přidávali. Byť to stejně nestačilo a publikum nás opakovaně hecovalo, museli jsme předat štafetu další kapele. Na papací relax jsme se přesunuli do blízké hospůdky, kde byl větší klid i na pokec. O třetí noční jsme se hudebně a společensky příjemně znaveni roptýlili do svých houmovů. Rádi dáme brzkou reprízu ;-)

 


© 2003-2024 DORO & WARLOCK REVIVAL * All rights reserved