Doro Revival & Warlock Revival

16.03.2019 - ALTE BRAUEREI PO 14 LETECH, 4 MĚSÍCÍCH A 15 DNECH

ALTE BRAUEREI PO 14 LETECH, 4 MĚSÍCÍCH A 15 DNECHTo je doba uběhlá mezi daty 30.10.2004 a 16.03.2019, obojí má společného jmenovatele, německý Alte Brauerei, Annaberg. Zajímavé je srovnání dvou staro-nových fotek, i když se vlastně jen jediný pachatel kapely od té doby vrátil na místo činu. Pět rozdílů tak asi najdete rychle :-). Opět jsme startovali skvělou klubovou revivalovou akci. Opět jsme vegetili ve stejném pokoji tamní ubytovny. Opět o nás bylo komplexně postaráno (což občas v Česku nebývá ani na větších open-air akcích), i německé pivo Wernesgrüner chutnalo dobře. Když se nám podaří zkrátit interval další návštěvy Annabergu, třeba na polovinu a méně, ještě nebudeme v důchodu :-)

Štreky "overnight" typu jsou sice únavné, ale zážitkové a stmelující. Při cestě zpátky jsme konstatovali, že bude třeba po 15 letech exisence kapely založit DOROVNÍČEK, neofic interní kroniku, do které budeme čmárat různé hlášky kdy-kde-kdo-co, a příhody, které nám při cestě cvrnknou do nosu :-). Teď ještě někde splašit tu rockerskou pekelnou kroniku a brk s kalamářem...
Kromě basy strunné si Lukel do káry pro jistotu přibalil i basu pivní, aby v Dojčlandu nesušil hubu. Nepokořená basa se nakonec vezla zpátky, jelikož jsme byli na západě. V klubu Alte Brauerei všeho dostatek, úžasné zázemí, ubytko jako součást klubu, velmi dobrá ozvučovací technika, kterou řídil náš dvorní zvukař Vašek. Jelikož jsme akci začínali, měli jsme spoustu času si to užít i jako publikum a štamgasti. Udělali jsme několik portrétovek s fanoušky, pospeakovali, a ve tři v noci jsme zahájili noční klid. V devět ráno na nás čekala v klubíku tradiční bohatá snídaně. Kromě této konzumační siesty jsme se vyfotili i před klubem, aby bylo dvojí srovnání s odstupem dlouhých 14 let. Ve fotogalerii jsou pro srovnání první 4 fotky věnované právě této nostalgii, kdy tehdy to byly ještě úplné kapelní začátky. Z tehdejší sestavy (2. foto) jsou Pavel a Pavel (2. a 3. zleva) stále našimi velkými hudebními kamarády, nyní ve spřátelené kapele JUDAS PRIEST revival, Janis (1. zleva) se aktuálně realizuje v jiných kapelách, a Libor (4. zleva) je už 10 let na onom pekelném světě. Pátý element zůstal, překvapivě, stejný :-)
Mrzí mě však, že nemám foto s majitelem klubu Jensem, který na nás nezapomněl, a dokonce to vypadá na nějakou bookingovou spolupráci. Thanx, Jens! Doufám však, že se zase brzy setkáme a budu to moct napravit.
See you soon, Annaberg!

DORO & WARLOCK revival - Annaberg 16.03.2019
DORO & WARLOCK revival - Annaberg 30.10.2004 ... před 14 lety :-)
DORO & WARLOCK revival - Annaberg 16.03.2019
DORO & WARLOCK revival - Annaberg 30.10.2004 ... před 14 lety :-)
Classic Metal Night II. Annaberg - plakát 16.03.2019
© 2003-2024 DORO & WARLOCK REVIVAL * All rights reserved