Doro Revival & Warlock Revival

31.07.2021 - FAMÓZNÍ VÝRAVA

FAMÓZNÍ VÝRAVAPo dlouhých nekonečných 9 letech jsme se měli možnost opět stát součástí programu tradičního revival festu na letním parketu Výrava. Cestování v pátek odpoledne a v době žní byl silným náporem na psychiku a udržení nervů. Po příjezdu na místo jsme se hned začali připravovat. Naprosto dokonalým vybavením kulturního areálu byly dva pojízdné praktikábly, které výrazně ušetřily čas zkompletovat bicí. Dostatek prostoru na přípravu pódiovky, časová stíhačka všeho, šatna, skvělé ozvučení a osvětlení, aktivní publikum atd. nám zajistily opravdu úžasný dojem. To se to pak hraje...♫♪

Poprvé jsme si v tomto speciálním kulturním open air areálu zahráli v roce 2010 s reprízou ob rok 2012. V posledních cca 5 letech nás však mrzelo, že se nám nedaří se na Výravu zase dostat. Až nečekaně jsme tuto nabídku letos dostali a samozřejmě přijali. Navíc vše vyšlo i termínově pá/so, jelikož jsme přijali nabídku hrát i v sobotu na Pivním koštu v pro nás nedalekých Loučanech u Olomouce. Dopravit se do Výravy v byl docela velký transportní boj, který nám v odpolední špičce několikrát zkomplikovaly traktory. K tomu měl ještě jeden z nás nějvíc práce samozřejmě v pátek odpoledne. No prostě když spěcháš...:-) Naštěstí jsme měli časovou rezervu, a když jsme měli možnost nachystat bicí na pojízdným praktošu, dokonce jsme to zvládli za 25 minut místo lineupových 35. Takovou bezstresovou pohodičku jsme dlouho neměli.

Nějaká chybička se ale přece jen vloudila. V úvodu setlistu jsme byli naším zvukařem Vaškem neúmyslně na pár sekund zvukově venku vypnuti a za chvíli v další skladbě si to preventivně ještě jednou zopakovali. No prostě když na mixu existují multifunkční tlačítka...:-) Místní zvukaři si tento mixážní nešvar hned z mixu odstranili, aby se kiks zas někdy příště nestal jim nebo jinému zvukaři. Publikum s námi úžasně spolupracovalo, novinky z posledního alba Doro rokec Blood, Sweat and Rock´n´roll a All For Metal měly fakt hutný feedback. Naprostým opakem většiny věcí z Výravy byla sobotní akce v Loučanech, kde se mimojiné odpoledne lidi tak akorát přišli vyvalit na lavičky a dokud nebudou mít vylitý hlavy, nehnou ani brvou.

Věřme, že jsme i na majiteli areálu Výrava zanechali dobrý dojem, který nám zase za pár let umožní se stát součástí Letního parketu Výrava.

Za krásnou fotogalerii tímto děkujeme fotografovi Pavlovi Vejmanovi.

© 2003-2024 DORO & WARLOCK REVIVAL * All rights reserved