Doro Revival & Warlock Revival

05.06.2006 - DORO SOBOTNÍM HEADLINEREM FESTIVALU BASINFIREFEST 2006

DORO sobotním headlinerem festivalu BASINFIREFEST 2006Doro zavítá 1.7.2006 do Spáleného Poříčí u Plzně na festival BASINFIREFEST!
Právem je nazývána metalovou královnou, vždyť plakáty půvabné německé zpěvačky s vlající blonďatou hřívou zdobily pokoj nejednoho rockera již v osmdesátých letech, kdy Doro Pesch v čele kapely Warlock dobývala žebříčky metalových hitparád. Později spolupracovala třeba s "Kissákem" Gene Simmonsem s na jejích albech se objevují taková muzikantská esa jako Bob Rondinelli, Chuck Wright, Slash, Lemmy Kilmister, Al Pitrelli, Bob Kulick, nebo Eric Singer. Svůj dluh tuzemským fanouškům začala Doro splácet až počátkem nového milénia, kdy v rámci turné k syrovému a nekompromisnímu albu Fight úspěšně vystoupila v Plzni, Zlíně a třinecké Noci plné hvězd, několikrát se na pódiu objevila s českobudějovickými Seven a v pražské Sazka Aréně si pohostinsky zazpívala i s Arakainem.
Ačkoliv stále svěží zpěvačka své největší hity nedávno předvedla v symfonické verzi (album "Classic Diamonds" 2004) a krátce se na scénu vrátila i se znovu obnovenými Warlock, na Basinfirefest dorazí se svou kapelou, složenou převážně z protřelých amerických muzikantů, z nichž jmenujme alespoň kytaristu Joe Taylora (ex-Lita Ford) a legendárního bubeníka Johnnyho Dee (ex-Waysted, Britny Fox). Vedle všech hitů zpěvaččiny dosavadní košaté kariéry naživo zazní i pár ukázek z překvapivě silné aktuální novinky "Warrior Soul".
© 2003-2024 DORO & WARLOCK REVIVAL * All rights reserved