Doro Revival & Warlock Revival

01.09.2007 - FANCLUB FEST KREYSON - LIVE ON STAGE 2007

FANCLUB FEST KREYSON - LIVE ON STAGE 2007V sobotu 1.9. odpoledne jsme se vydali na delší trasu směr Chlumec, kde se konal půl roku očekávaný 2. oficiální sraz fanclubu Kreyson. Po cestě jsme si dali jednu hospůdkovou pauzu a na místo dorazili po 20. hodině, kdy svůj set končili úvodní RIMORTIS.
Poté nastaly nepříjemné změny v pořadí kapel KREYSON, my, EMPIRE a VOLNÁ LINKA, z nichž my jsme, sic po jisté dohodě, ale bohužel, vyfasovali místo původního třetího pořadí poslední. Tím pádem jsme hráli už je pro pár nejodolnějších, dokonce padla i varianta nehrát vůbec, ale když už jsme tu vydrželi tak dlouho čekat (i bez slíbené večeře), aspoň těm pár lidičkám jsme zahráli zkrácenou sérii top songů. Měli jsme v Chlumci i zajištěné ubytování, ale po důvodně zkažené náladě jsme hned po kšeftu frčeli do houmova. Tenkostrunec Peťa navíc stresoval před pondělní maturitou, o čemž tu teď už můžu naklofat, že zkouškou dospělosti prolezl - gratulujeme!
S kapelou Volná linka jsem si s šéfem fanclubu Kreyson Marošem zazpívala kreysoňácký duet balady "Jsou rána" a pomocné vokály ve skladbě "Radegast". Duet byl samozřejmě věnován Láďovi Křížkovi, který nás po celou dobu sledoval z boku jeviště a byl opravdu velmi mile překvapen. V pondělí mi od něj přišla krásná sms s poděkováním!
Jelikož mým foťákem neumím současně fotit a zpívat na jevišti, můj aparát tentokrát nezaznamenal žádnou fotku. Doufala jsem v sehnání fotomateriálu od někoho ze zúčastněných, ale bohužel se, aspoň zatím, nezadařilo. Takže sada fotek je tedy snad poprvé o nás bez nás :-) Vcelku pěkně jsme se ale zvěčnili u papání v hospůdce, Peťa s již bývalým :-( kytaristou Kreyson Honzou Kirkem Běhunkem, já s kapelou Empire, s bicmanem Kreyson Zdeňou Prádlovským a s V.I.P. fanclubákem Hanym. Poslední foto nastiňuje, jak si tuhle akci užíval samotný Kreyson :-)

Předkoncertní idylka v pocestním motorestu kapela KREYSON kapela KREYSON a LÁĎA KRÍŽEK kapela KREYSON a JARDA BARTOŇ
kapela KREYSON kapela KREYSON a ZDEŇA PRADLOVSKÝ kapela KREYSON a RADEK "REDY" KROC kapela KREYSON
PEŤA a HONZA "KIRK" BĚHUNEK kapela VOLNÁ LINKA kapela EMPIRE EMPIRE & HANY & JÁ
ZDEŇA a JÁ v backstage ZDEŇA a JÁ při rozlučce HANY a JÁ při rozlučce Závěrečné venkovní show :-)
© 2003-2024 DORO & WARLOCK REVIVAL * All rights reserved