Doro Revival & Warlock Revival

15.12.2007 - NEW MAXI SINGL "ALL WE ARE - THE FIGHT"

DORO - All We Are - The Fight (maxi singl 2007)Zařadila jsem do DORO & WARLOCK sbírky své 27. CD. V 06/2007 DORO vydala maxi singl "All We Are - The Fight", obsahující 5 audio skladeb - All We Are - Thunderspell - Everything´s Lost - On My Own - Babe, I´m Gonna Leave You - a 5 video klipů - All We Are - Above The Ashes - Warrior Soul - You´re My Family - On My Own.
Od All We Are jsem čekala větší změnu, bohužel byla použita původní verze a do ní přimíchané "dunící" efekty. Těšila jsem se na novou verzi po 20. letech...:-/ Thunderspell je obsažen na řadovém albu Warrior Soul z roku 2006, balada Everything´s Lost byla bonusově vydaná na CD singlu spolu s 2DVD 20 Years A Warrior Soul, duet On My Own s Marcem Storace z Krokusu hodnotím z alba jako nejvydařenější a poslední cover Led Zeppelin Babe, I´m Gonna Leave You je jistým závěrečným zpestřením.
Ve video sekci je první v řadě live záznam All We Are z roku 2006, video klip Above The Ashes, sestříhaný z dění při turné, video clip Warrior Soul, obsažený již na loňském stejnojmenném CD, jako čtvrtý live záznam You´re My Family z festivalu Sweden Rock a poslední je video klip On My Own, sestříhaný ze scén filmu Anuk - Cesta válečníka, kde si DORO zahrála jednu z hlavních rolí a z koncertní verze duetu s Marcem Storace.
© 2003-2024 DORO & WARLOCK REVIVAL * All rights reserved