Doro Revival & Warlock Revival

04.08.2007 - HEADLINERKA DORO PŘITÁHLA NA HRAD ŠTERNBERK TISÍCE FANOUŠKŮ

DORO & DORO - ŠTERNBERSKÝ KOPEC 04.08.2007V sobotu 4.8. se hrad Šternberk již počtvrté zatřásl v základech. Krásným historickým prostranstvím se od 12:30 h linuly tóny kapel DEFINITIVNÍ ENTENTÝK, ZLATÝ VOČI, TRAKTOR, CALIBOS, DAVID SPILKA, DĚDA MLÁDEK ILLEGAL BAND, O5 A RADEČEK, PEHA, RYBIČKY 48, VOLANT a samozřejmě metalové královny DORO.
Před svým vystoupením DORO navštívila i místní městský úřad, kde se přisla pozdravit se starostou města a zapsala se do knihy návštěv. Byla o to víc poctěna, když před jejím záznamem byl zapsán samotný český prezident Václav Klaus.
S TRAKTOR-teamem jsme na místo dění dorazili po 13. hodině. Času bylo dost, orba festivalovýho jeviště měla vypuknout až v 15:00. V backstage stanu jsme zaujali pozici 2. lavička vlevo, naši účast jsme pokřtili dvěma pivními kousky a kávičkou. Tradiční předakční nervóza se stupňovala, kolem půl šli kluci "vybalit svůj vercajk" :-) a s 10-minutovým předstihem se vjelo do pole. Dojem z fidlání, toš Zetor klasika, hlavně moje oblíbená "Vlečka". Po 3/4 hodinové šichtě jsme se opět nasáčkovali na naše občerstvovací reservé, kde jsme pobývali za hudební kulisy CALIBOS a DAVIDA SPILKY až do veselých DĚDA MLÁDEK ILLEGAL BAND, na které jsme zašli na plac trošku zařádit. Kapely O5 A RADEČEK a PEHA nám zajistili další konzum pauzu, kterou jsem v mezičase využila na sondu ozvučovací techniky. Krom toho taky dorazil Laďa, kterého jsem zaúkolovala splašit kytici růží pro DORO. Taktéž se v mezičase v backstage stanu objevila kamarádka Karla, pro ČR managerka a průvodkyně DORO, aby zjistila kvalitu zázemí pro DORO a její band.
Po 21:00 dorazil DORO-team a později i DORO s Karlou. Baskytarista Nick Douglas, kytarista Oliver Palotai, zástupný kytarista za Joe Taylora a bicman Johnny Dee se mezitím rozehrávali, napětí před zlatým hřebem večera stoupalo. Mezi mé obrovské cenné zážitky se zapsal spontánní příchod Nicka ke mně, podal mi ruku, pozdravil mě a zeptal se, jak se mi daří. To samé udělala po svém příchodu i má (skoro)sestra DORO. Je to opravdu úžasný sen, který se postupně plní!
S cca půlhodinovým skluzem začalo dunět klávesové intro a na něj navazující tradiční sypačka Earthshaker Rock. Začala jsem lítat s foťákem, až do monstrózního výtržníka Hellraiser. Pak už jsem si s Laďou, Peťou a Capcem užívala pohodovýho koncertu, stejně jako si ho užívali i DORO s kapelou (snad jako bonus za letošní nevydařenou Noc plnou hvězd). Před závěrečnou All We Are přisel na jeviště pořadatel festivalu a ředitel agentury ARKS Plus s.r.o. v jedné osobě František Sviták poděkovat DORO a předat jí kytici. Po tradičním očekáváném finálním hitu jsem taky věnovala DORO kytici 21 rudých růží. Moc za ni děkovala a velmi ocenila své úžasné fanoušky, obzvláště pak tak dokonalou kopii. Velký aplaus vyvolal jednoskladbový přídavek ze stejného alba Triumph And Agony jako je hymna All We Are, v podobě East Meets West. Program obsahoval 13 hitů v pořadí - Intro - Earthshaker Rock - I Rule The Ruins - You´re My Family - Burning The Witches - True As Steel - Hellbound - Hellraiser -Above The Ashes - Metal Racer - Breaking The Law - Burn It Up - All We Are - East Meets West.
Samou radostí jsme s partou začali oslavovat zdar téhle výjimečné soboty. Čekali jsme na oddychovou pauzu DORO, ke které se prvně nahrnula várka výherců soutěže v rádiu. DORO nažhavila fixu a podpisy jen lítaly. Karlu jsem požádala o zprostředkování opětovného archivního fota s DORO, jak sebe, tak s Capcem a jeho bicmanem Lukášem. Atmosféru snad nemusím popisovat, záběry mluví za vše.
Vcelku nevhodně zvolený dojezdový program s punkovými RYBIČKY 48 a VOLANT nám zavelel navštívit areálové občerstvovací stanice za účelem bohaté konzumace tuhých i tekutých paliv. Se zvyšujícím se obsahem alkoholu v krvi se zvyšoval počet lidí, kteří si mě dost dobře pletli s originálem. Můj četný gang bodyguardů z toho byl vedle sebe :-) Veřejnost jsem se snažila mást angličtinou, ať je větší sranda. Holt, podoba je nepochybná, což mě velmi těší, už proto, že tím jistým způsobem dělám reklamu své (skoro)sestře, velké bojovnici s velkým srdcem - DORO.
O samotném průběhu festivalu můžu stručně říct to, že se skutečně povedl, což naše parta dala myslím dostatečně najevo (viz. posledních 6 úlet fotek :-).

Very special thanks to: skvělý parťák CAPEC (zpěvák kapely TRAKTOR)
Pohled na stage s kapelou TRAKTOR
Leader CAPEC from TRAKTOR
Duo Kája se Standou
bicman Lukáš from TRAKTOR
Barny v pozadí s Kájou from TRAKTOR
Capec naopak :-)
Leader Mirek z CALIBOSu
Michal a Marek z CALIBOSu
DAVID SPILKA & James D.S.
Trio Mirek, Tereza a Laďa from JAMES D.S.
Druhé trio Dalimil, Wlk a David
Bicman Bob from JAMES D.S.
Kapela DĚDA MLÁDEK ILLEGAL BAND
Leader kapely DĚDA MLÁDEK ILLEGAL BAND
Kapela DĚDA MLÁDEK ILLEGAL BAND
Kapela DĚDA MLÁDEK ILLEGAL BAND
DORO v plné síle!
DORO v plné síle!
DORO a NICK Douglas
NICK, DORO, OLIVER, LUCA
Krásná úžasná DORO
NICK v pozadí s OLIVEREM
DORO vybízí publikum ke spolupráci
Kytarové duo OLIVER s LUCOU
A tady máme maskovaného JOHNYHO Dee
Detail energického OLIVERA
A zde klidný OLIVER za klávesama při pomalém songu
Detail LUCY jako alternace JOE Taylora
DORO opět vyzývá publikum
DORO v plné síle!
DORO v plné síle!
A tady je zase přední kvartet pohromadě
!!!Dosavadní nejkrásnější společné foto s DORO!!!
DORO dostala dvě krásné kytice, ode mě a Ladika kytici červených růží
CAPEC s ségrama DORO & DORO
Bicman Lukáš z TRAKTORu s DORO
Naše skvělá parta v baskstage ve V.I.P. stanu
Ladis se známou pózou
A tady už to začalo....:-)
Dle motta
V pokročilejších nočních hodinách to už s náma hodně cloumalo...
Hrozny se dají využít ledajak
A balíčkovaný cukr tlumí taky dobře
Pivo si teda ještě vezmu do kapsy na cestu...
© 2003-2024 DORO & WARLOCK REVIVAL * All rights reserved