Doro Revival & Warlock Revival

02.12.2006 - DORO & MASTERS OF ROCK WINTER

Masters Of Rock Winter 2006 - DORODORO & MASTERS OF ROCK - ideální kombinace! Metalová královna se ukázala před mnohatisícovým davem na největším rockovém festivalu v ČR. Její příchod na jeviště byl doprovázen bouřlivě očekavajícími fanoušky.
Koncert započala tradičním klávesovým intrem a na něj navazující speedovou skladbou "Eart Shaker Rock". Po této skladbě přivítala všechny posluchače a hodila do placu další svižnou rytmickou pecku "I Rule The Ruins" a vzápětí "Always Live To Win". Další skladbou "You´re My Family" projevila obrovskou náklonnost ke svým fanouškům, které považuje za svou opravdovou rodinu. A opět jsme se všichni vrátili do dob úžasného WARLOCKu a jejich fenomenálních hitů "Burning The Witches" a "True As Steel". V sedmé skladbě se tempo výrazně zpomalilo a doslova zaduněla nádherná melodie nové balady "Above The Ashes", kterou určitě zařadím do revivalového repertoáru. Sportovní hymnou "Burn It Up" připomněla slávu týmu amerického fotbalu "Rhein Fire" z jejího rodného Düsseldorfu. Když se zmínila o bandu "Judas Priest" a vyzvala fanoušky k doplnění názvu skladby, automaticky hutně halou zaznělo "Breaking The Law", tato její coververze měla obrovský ohlas. Desátou skladbou "Fight" se s námi Doro symbolicky rozloučila a po krátké napínavé pauze se opět vrátila a celý dav vyhecovala fantastickou nezapomenutelnou hymnou legendární sestavy WARLOCK "All We Are". Celý svůj hodinový koncert završila 23 let starým songem "Metal Racer". Naprosto úžasný zážitek pro fanouška této ženské rockové legendy!
Dalšími účinkujícími kapelami festivalu byli heavymetaloví "Crystal Viper" z Polska, česká speedmetalová "Salamandra", metaloví "Sister Sin" ze Švédska, česká punková legenda "Plexis", česká metalová "Doga", industriální death glamoví "Deathstars" ze Švédska, crossoveroví "Waltari" z Finska, heavymetalová "DORO" napůl z Německa a z USA a jako poslední black-deathmetaloví "Cradle Of Filth" z Anglie.
Pořádající agentura tohoto vyhlášeného rockového festivalu "Pragokoncert" zajistila již tradičně špičkový zvuk. Zbylá organizační stránka zaslouží také pochvalu, až na jeden problém zablokování dvou stěžejních schodišť u jeviště, které měly zůstat průchozí.
V support stánku Doro jsem ulovila krásné triko "Warrior Soul" a v music stánku "Rock Paradise" jsem ulovila toužebně očekávané nově vydané bonusové 2DVD "20 Years A Warrior Soul". Mám tedy nový 6-hodinový studijní materiál :-)
Na MORwinter zamířil i Mošna, Saty a Verča
Moje velká kámoška Marcela, bubenice kapely Greedy Invalid
Nick - Oliver - Doro
Nick - Doro
Tady to Doro opravdu sluší
Fakt k ní nemám co dodat!
Doro - Oliver - Joe
Johnny - Doro - Oliver
Nick a Doro slavnostně zakončili skladbu
Johnny a jeho DWčka
Loučení celé kapely (zleva) - Nick - Oliver - Doro - Johnny - Joe
Pohled na stage z kapela Cradle Of Filth
© 2003-2024 DORO & WARLOCK REVIVAL * All rights reserved