Doro Revival & Warlock Revival

06.10.2006 - KONCERT LÁDI KŘÍŽKA V KLUBU 3NEC CAFÉ & DORO

Láďa Křížek a jáJako věrná kopie DORO jsem byla oslovena agenturou Petarda Production, která zastupuje českou rockovou legendu LÁĎU KŘÍŽKA, abych mu předala kytici 20 rudých růží k 20. výročí jeho hudební kariéry. Souvislost Ládi a Doro je prostá - Láďa má Doro velmi rád a sám o ní na koncertu jednoduše konstatoval "udělala kus práce..."! Za to jí i já, mimo jiné svým projektem Warlock, vzdávám velký dík!
Koncert, pod názvem "Nejde vrátit čas?" v rámci Tour 2006, se odehrál v nádherném malém klubu 3NEC CAFÉ, tedy v Třinci. Započal jej Láďa Křížek, v doprovodu akustické kytary Radka "Redy" Kroce. Poté znovu dostalo fanoušky do varu druhé hudební akustické seskupení s názvem LEGENDY SE VRACÍ, kde účinkovaly takové osobnosti jako kytarista Petr Šiška (prezident APH), kytarista Izzy (leader kapely Doga), kytarista Andonis Civopulos (spoluhráč Věry Špinarové) a bubeník Libor Pyško (spoluhráč Věry Špinarové).
Celý koncert včetně úzasného klubového prostředí na mě udělal ohromný dojem. Malinký, nádherně vybavený stylový klub 3NEC CAFÉ, kde se člověk cítí velmi příjemně, obklopen hudebně-rockovou atmosférou a k tomu takoví muzikanti. Prostě ideální kombinace. Tento klub podporovaný agenturou Petarda Production, tímto opravdu vřele doporučuji. Kéž by takových klubíků bylo v Česku více. My rockeři se přece taky potřebujeme kvalitně kulturně vyžívat, ale vhodných prostor k tomu máme jako šafránu :-( Nebuďme však pesimisté, snažme se to vlastním přičiněním aktivně měnit a podporovat!
Já, moderátorka Lucka a manager Pepa Kořenek
Já a Láďa Křížek v backstage
Radek
Ĺáďa a Reddy v pozadí nádherně vybavaného klubu 3nec Café
Už se chystám s kyticí růží jako symbol Doro pogratulovat Láďovi k jeho 20. výročí kariéry
Přeju Láďovi hodně štěstí, zdraví, hudebních úspěchu, ...
Bouřlivý potlesk po předání kytice
Tady mě zachytili ještě jednou při odchodu z jeviště
Společné foto (zleva) - Reddy - Lucka - já - Láďa
Seskupení
Legendy se vrací (zleva) - Izzy - Petr Šiška - Andonis Civopulos - Libor Pyško
Pohled na bar nádherně vybaveného klubu 3nec Café
© 2003-2024 DORO & WARLOCK REVIVAL * All rights reserved