Doro Revival & Warlock Revival

15.11.2008 - KŘEST CD TLUSTÉ BERTY "VÍTEJTE V DŽUNGLI"

[08.12.2008] Dostala jsem od zpěváka Michala z kapely TLUSTÁ BERTA pozvání stát se součástí tohoto křestního koncertu v Jindřichově Hradci. Dle berťáckého přání jsem si s nimi zazpívala ve skladbách - Bez tvého těla - Kdo z koho - Operarius vulgaris - Jako ďábel. Původně měla zaznít i společná balada Jak se tohle mohlo stát, ale časově už se ji nepodařilo zařadit do programu. Akce vskutku vydařená, křest a účinkování hostů KABÁT a RYBIČKY 48 a k tomu plná hala.
Náš dvoučlenný tým Laďa a já jsme v sobotu po obědě vyrazili směr Jindřichův Hradec přes Žirovnici na návštěvu Dodova studia Hacienda. Tam se nás setkalo opravdu mnoho včetně zrovna mastrující kapely GUANO APES REVIVAL z Jindřichova Hradce. Chvilku nato přijeli i členové Dodovy kapely, další den měli koncertovat v Blatné. Často ve studiu také pobýval Miloš Doležal junior, který jako host taktéž účinkoval na TB křtu. Do auta jsme přibrali i obě Dodovy dcery a jednu jejich kamarádku. Měli jsme dostatečnou časovou rezervu, stihli jsme se před koncertem i ubytovat v místním pensionu. Akci odstartovaly RYBIČKY 48, poté přišla na řadu hlavní korpulentní aktérka TLUSTÁ BERTA a to ve dvou sériích, mezi nimiž se odehrál dotyčný křest CD "Vítejte v džungli", který realizovala jejich kolegiální kapela KABÁT. Křtilo se tradičním českým lektvarem alias "Radost-Úsměv-Mládí", Kabát přihodil krátkou sérii známých pecek a po malé pauze to opět rozjela Berta. V první sérii jsme si společně zanotovali skladby Bez tvého těla a Kdo z koho a v druhé sérii veselou Operarius vulgaris a na závěr duet i v originální verzi JAKO ĎÁBEL.
Koncert skončil kolem 1. noční hodiny. Catering, zázemí, atmosféra, publikum a celá akce obecně byla velmi dobrá, za čož Bertě tímto ještě jednou děkujeme. Třeba nám rok 2009 umožní se setkat na jednom jevišti s oběma našimi kapelami.
Přípravná fáze v šatně
Pohled na zaplněnou halu Jitka
Prožitek skladby Bez tvého těla
Přední 5-členná linie s davem
Energický duet mě a Michala
Na jednom jevišti s Milošem Doležalem Jr.
Tlustá Berta - Miloš Doležal Jr. - já v akci
Závěrečná rozlučka Berty, Miloše Doležala Jr. a mě
Křest CD
Krátká ďábelská siesta s Vláďou
Sypeme do lidí
Společné foto s Kabátem a Dodovým potomstvem
© 2003-2024 DORO & WARLOCK REVIVAL * All rights reserved