Doro Revival & Warlock Revival

15.10.2009 - TAK TO MÁ POŘADATELSKY VYPADAT - KRÁSNÁ VZPOMÍNKA NA SEČOVCE

TAK TO MÁ POŘADATELSKY VYPADAT - KRÁSNÁ VZPOMÍNKA NA SEČOVCE[26.09.2009] Letos podruhé jsme zahráli pro slovenské publikum, opět kousek od hranic, ovšem na druhé straně Slovenska, kde se místní obyvatelstvo často mísí s ukrajinci a také početnou tmavší neoblíbenou populací. Příjezd do areálu uprostřed města nás velmi mile překvapil, krásná patrová budova s barem a relax centrem, mini muzeum motorek, venkovní posezení, koncertní hala, o nás luxusně postaráno, zkrátka dokonale vybavené prostředí. Zvukově se koncert vyloženě nepovedl, to ale záhy převálcoval ubytovací komfort, ze něž pořadatelům tímto ještě jednou skutečně moc děkujeme!

Když bych k tomuto koncertu měla ještě něco připsat, pak bych opravdu ještě jednou vyzdvihla profesionální přístup pořadatelů, tedy úroveň ubytování, catering, šatnu, jeviště, ovšem až na ten externě najatý zvuk. Zvukař nás dosti potrápil, ale i publikum a konec konců i sebe. Na hú-a-hú-a-hú se rychle zapomnělo v baru, kde jsme se veselili opět do časných ranních hodin, nejdůkladněji to vzalo trio Martin-Laďa-Ondra. Oskar nám brzo po ránu začal lízt do postele a vytáhl nás na teplou párečkovou snídani. U snídaně a v autě se ještě několikrát čerstvě zavzpomínalo na zajímavé okamžiky návštěvy u slovenských bratrů a sester. A pořád vzpomínáme...
Oba letošní koncerty na Slovensku (Sečovce a Trenčín) musím zhodnotit jako velmi vydařené a proto se na východ opět rádi vrátíme :-)

Chystačka spindlu cd pro dlouhou jízdu... První pauza kdesi za Rožnovem Cimra s jedním pelechem, dvěma solárky a hromadou posilovacích strojů, to je luxus... A už jsme na místě v apartmánu, do baru to máme přes chodbu 10 metrů :-)
Zvukovka těsně před startem Zhasnuto, graduje intro... Tesně po startu, kdy jsme ještě netušili zvukový průser Už se všude čím dál víc hrne "hú a hú a hú..."
Aspoň jeden fanoušek to ještě nepoznal Ještě vcelku dost lidí přežívá stupňující se hukot Aspoň pěkný pozadí jeviště, když už ne zvuk... Řidič dokumentarista Broňa už zdrhl z hukotu ven...
Již poklidný relax při pozdní večeři Již poklidný relax při pozdní večeři a diskuse s majitelem firmy a pořadatelem Taková na nás čekala koupelna... V o 10m vedlejším baru s vínkem
Hromadný podlažní záběr U báru mírně společensky unavení Ondra, Martin a Laďa s barmankou Kolem deváté ráno pořád tuhoš...
I já tuhoš, všude moc světla Pohled na část areálu ze směru vjezdu Pohled na část areálu z baru Martin u jedné z krásných motorek - kdo je hezčí? ...(motorka :-)
Na zpáteční cestě zastávka na Spišském hradu Na zpáteční cestě zastávka na Spišském hradu, krása... PKB pauza s mycím zásahem Kontrolovat kvalitu mycí linky se musí :-)
© 2003-2024 DORO & WARLOCK REVIVAL * All rights reserved