Doro Revival & Warlock Revival

30.01.2009 - PATNÁCTÉ ŘADOVÉ ALBUM "FEAR NO EVIL" VYDÁNO ZKRAJE ROKU 2009

Patnácté řadové album FEAR NO EVILV pořadí 15. řadovému albu "Fear No Evil" předcházely dva singly vydané v roce 2008, které již představily skladby "Celebrate", "The Night Of The Warlock" a "Herzblut". Kromě těchto tracků album obsahuje dalších 10 kousků v tomto kompletním řazení:
01 - The Night Of The Warlock
02 - Running From The Devil
03 - Celebrate
04 - Caught In A Battle
05 - Herzblut
06 - On The Run
07 - Walking With The Angels (feat. Tarja Turunen)
08 - I Lay My Head
09 - It Kills Me
10 - Long Lost For Love
11 - 25 Years
12 - Wildfire (limited edition bonus)
13 - You Won My Love (limited edition bonus)

New album FEAR NO EVILPo několikátém poslechu bych za absolutní favority alba označila dva songy "The Night Of The Warlock" navracející se k původní ikoně čaroděje WARLOCK, po kterém tehdy Doro a její kolegové legendární kapelu pojmenovali, a úžasný duet s Tarjou Turunen "Walking With The Angels". Další vcelku zajímavou skladbou se mi jeví "On The Run", která mi zpracováním refrénu silně připomíná "East Meets West" a možná bych ještě přidala track "Celebrate", který mě ale tolik nenadchl, i když byl vydán na samostatném singlu v několika provedeních. Naopak nejhorším kusem je "Caught In A Battle" znějící příšerně po všech stránkách.
Když bych to měla nějak shrnout, od Doro jsme se opět nedočkali skutečně umělecky propracovaného materiálu, nicméně Doro ani nikdy náročnou hudbu neprezentovala a vždy se od ní očekávaly jednoduché melodie s výrazným chytlavým zpěvem. V recenzích získalo album průměrné hodnocení.

Hned pár dní po konání výročního koncertu "25 Years In Rock" Doro v Düsseldorfu se na Youtube.com objevilo několik amatérských video záznamů, z nichž vybírám skladbu "The Night Of The Warlock" a "Dancing With The Angels":




© 2003-2024 DORO & WARLOCK REVIVAL * All rights reserved