Doro Revival & Warlock Revival

21.12.2009 - DORO KONEČNĚ NA LETNÍM MASTERS OF ROCK 2010

Logo festivalu MASTERS OF ROCK 2010Konečně jsem se dočkala, nebo spíše dočkali všichni fanoušci Doro, která za námi přijede zahrát na famózní MASTERS OF ROCK 2010 do Vizovic. Za pár měsíců se dovíme, který den a čas na ni vyšel. Koncert bude zřejmě vázán na vloni vydané album "Fear No Evil", ze kterého doufám uslyšíme skladbu "The Night Of The Warlock" a nejlépe i s nafukovací figurínou čaroděje Warlock, kterého Doro představila na výročním koncertu "25 Years In Rock".

Informaci 21.12. oznámil portál MASTERS OF ROCK následovně:
Festival Masters Of Rock 2010 a Metalfest Open Air 2010 potvrzuje další kapely!
Jak již bylo přislíbeno, agentura Pragokoncert by vám, milí fanoušci, nyní ráda nadělila pod vánoční stromeček další nově potvrzené kapely na festivaly Masters Of Rock a MetalFest Open Air. Tady jsou a doufáme, že se vám budou líbit. Těšíme se na shledanou s vámi ať už na festivalech, nebo na metalových koncertech, které pro vás po celý rok připravujeme.
MASTERS OF ROCK 2010
DORO (Ger) – Legendární metalová královna vystoupí ve své premiéře na festivalu Masters Of Rock v jedinečné, speciální Warlock show s figurínou Warlock na pódiu!
ANNIHILATOR (Can) – Sympatický Jeff Waters se pro velký úspěch vrací po roce na pódium Masters Of Rock se svým ryzím metalem.
METALFEST OPEN AIR 2010
DEICIDE (USA) – Držte se svých křížů, neb dorazí také brutální satanisté z Floridy.
MARDUK (Swe) – Švédští black-metalisté zbarví do ruda pódium se svojí novinkou „Warmwood“.
VADER (Pol) – Proslulá polská legenda extrémního metalu nesmí na Metalfestu chybět!


Neprodleně po konání festivalu zveřejníme v sekci INFO report s obsáhlou fotogalerií. Moc, moc se už těsíme!
© 2003-2024 DORO & WARLOCK REVIVAL * All rights reserved