Doro Revival & Warlock Revival

07.06.2008 - II. MOTORCYCLE SHOW MORAVA

II. MOTORCYCLE SHOW MORAVA [09.06.2008] Tento víkend byl opravdu náročný, pro mě trojkombinace zvučení - hraní s točením videoklipu - pádlování. Celý sobotní večer bych ale shrnula jako "Murphyho pomstu", protože se několik věcí slušně podělalo. Při obchůzce po place jsem těsně před koncertem ztratila in-ear přijímač, Tom si v poslední nahrávané skladbě vytrhl z komba kabel a pak ho na jevišti i zapomněl... Nicméně tým zvukařů Seco a kameramanů odvedl skvělou práci. A naši práci neprodleně po koncertu horlivě ocenilo několik posluchačů. Výsledek se dovíme v sestříhaném live videoklipu.

Na tomto "domácím" motosrazu jsme se rozhodli natočit video materiál, ze kterého se sestříhají 1-2 videoklipy. Sestavili jsme 11-skladbový playlist, ze kterého se točilo 5 skladeb "Burn It Up - All We Are - Love Me In Black - Breaking The Law - Burning The Witches". Celý 8-členný kameramanský tým sestavil skvělý kamarád rejža JOHNYS, kamery obsluhovali na jevišti Jana a Vlado, pod podiem Martin, na vozíku Milan s Daliborovým gripem, u FOH mixu Zdeňa a zvuk točil Radek. Odvedli skvělou práci, jak už se Johnys zmínil, materiál je prý velmi dobrý. Za jejich výkon předem moc děkujeme!
Taktéž děkujeme (skorodvornímu) fotodokumentaristovi Mirkovi za pár snímků, které byl však díky mohutnému publiku vůbec problém udělat.
ZDE je další foto průřez motosrazem.

 

 

 

 

 


Kapela CITRON A to už jsme to rozjeli my... Zajímavý detail přes rozostřené kamery V pozadí jeden z čtyř kameramanů Vlado
Energický projev v červeném záblesku Zrovna si v pauze uspořádávámi taháky Užívám si to asi při baladě Love Me In Black Vyzývám publikum k pěvecké spolupráci
© 2003-2024 DORO & WARLOCK REVIVAL * All rights reserved