Doro Revival & Warlock Revival

11.09.2015 - BENEFIČNÍ REVIVAL FEST

BENEFIČNÍ REVIVAL FEST V předposledním letním víkendu jsme se vydali na opačný konec republiky zahrát v pátek v podvečer v Plzni pro Benefiční RevivalFest a v sobotu na Slavnostech Dobrovic. Po přátelích z úvodní páteční bandy Faith No More revival jsme nasypali heavy metal do amfiteátru obchodního centra Plaza. Tak blízko z podia do obchodňáku jsme ještě neměli :-). Akce už v úvodu slibovala energickou dvoudenní party. V sobotu po poledni jsme pochopitelně museli navštívit plzeňský Prazdroj, kde jsme na exkurzi vyfasovali rockerskou průvodkyni Kamilu, kterou tímto zdravíme z Moravy :-). Sobotní večerní dobrovická akce se bohužel už tolik nevydařila, ale celkový dojem z tour víkendu máme skutečně výtečný. Při příští plzeňské misi obsadíme Božkov :-)

I když byl RevivaFest Plzeň výjimečný tím, že jsme nedostali jinde běžný doplňkový servis catering či ubytování, akce byla už od počátku příjemná. Velmi pěkný areál amfiteátr a už od odpoledního startu stovečka rockerů. Pořadatel nezapomněl za podiem i na backstage altán s výbavou, což bohužel nebývá také všude nedílným standardem. O tom jsme se záhy přesvědčili na Slavnostech Dobrovic, kde jsme mohli v jedné šopě bez osvětlení dělat společnost nejen pavoukům. Naštěstí jsme přifrčeli prostorným Transitem, který nám velmi dobře posloužil po všech stránkách. Podobnou, pro nás muzikanty však v podstatě nejdůležitější věcí je kvalitní zvukař a jeho vercajk. Ten páteční byl se sobotním vskutku nesrovnatelný. Šikula z Dobrovic zběsile kroutil čudlama Behringer mixu, všechno houkalo a hrálo na podiu vždy na opačné straně, než potřeboval dotyčný muzikant. No prostě nenapodobitelný originál, umocněný zvukem jako ze zkušebny.
Mezi těmito dvěma štacemi jsme se ubytovali v útulném Penzionu W na severním plzeňském předměstí, kde ve výbavě nechybělo ani mýdlo, saponát s houbičkou na nádobí a jiné nepostradatelné drobnosti. Využili jsme sobotního volna a plánovaně navštívili plzeňský pivovar Prazdroj. V 12:45h jsme se vydali na 100 minutovou exkurzi s degustací nepasterizovaného piva Pilsner Urquell. Paní průvodkyně Kamila si naší v davu netradiční rockerské formace všimla a zanedlouho prozradila svou rockerskou vášeň. Vyrobili jsme pár fotek včetně jedné společné. Při příští plzeňské misi obsadíme Božkov :-)

© 2003-2024 DORO & WARLOCK REVIVAL * All rights reserved