Doro Revival & Warlock Revival

11.07.2009 - V. SUMMER REVIVAL & II. ZLOT OLDTIMERÓW

V. SUMMER REVIVAL & II. ZLOT OLDTIMERÓW [20.07.2009] Krásně se nám to člensky hromadí, 3/5 komplet na novo. A charitativní koncert v polském Dobrzeń Wielki u Opole byl ideální test jak po stránce zvukařské, tak i pořadatelské a zábavní. Hned při příjezdu nás zaujaly místní kolotoče, z nichž jsme si po koncertu vybrali autodráhu. Spolupořadatelka Marcela nás skvěle zdokumentovala, o čemž vypovídá následující pestrá fotogalerie.

Jednalo se o charitativní akci pořádanou městem, přesněji věnovanou 3 dětem postiženým rakovinou. Akce byla dvoudenní, v průběhu dne zaměřená na dětský program (proto ty kolotoče :-) a večer klasický rockový festival pro dospívající a dospělé. Trošku komplikovanější bylo sice zázemí šatny a catering, ale obojím jsme se probojovali. Ozvučovací firma od nás dostává taky pochvalu, prostorné jeviště, monitor mix a jeho přímá aktivní obsluha, z P.A. zřetelný vyvážený zvuk je dar muzikanty obzvláště kladně hodnocený. A v závěru car-show s dráhou vyhrazenou jen pro nás fakt neměla chybu. V půli jízdního rituálu jsem s Ladou šprajcla v pravým rohu a nešlo nijak vycouvat. Zkušený tým mechaniků nás neprodleně vyprostil a za chvilku jsme zas žhavili. Po tradičních pár minutách vypli proud a tak jsme se rozloučili s pořadateli a přesunuli se do našeho modrého vozu s povelem start směr Holomóc. Kdesi v Česku jsme dali jednu PKB (pumpa-kafe-bageta), koupili lahváče, vzápětí s nima byli vyhozeni z dohledu kamer na prostor pump a k tomu nám ještě půlnoc na benzince odzvonil činel (podle zvuku to tipuju na ride), který vyletěl z kufru auta na asfalt. Po cestě jsme 2x pozdravili naši vloni za extrémních podmkínek navštívenou benzinku u Bruntálu, kterou si z nás nejvíc pamatuje bývalý bubeník Dan (ty 2 dny starý řízky z domácí smažírny ho pekelně protáhly :-)

Příprava ke startu u zkušebny V dáli za českopolskýma hranicema s mědvedem metalistou Naše nově zrozená kapelní sestava *Ondra-Martin-Maky-Ladis-Oť@s* Kucíííí s Abbou revival :-)
Bubenické stanové okénko Narovnávám podprdový třásně Ty kočky mě teď fakt tak rozhodily... Patlací rituál, na řadě jsou glitry
Mikrofónek k bedýnce a činélek na stojának... Toš bude to tak nebo tak...? Předstartovní relax Kam se ty sluchátka strkají...?
Boží akční záběr dua Ladis-Maky Maky v úvodní koncertní euforii Trochu se nám na stage zamlžilo Ladis *Jackson* sóluje
Oť@s vyběhl z boxu ...se vám teda klaním Místní kolotoče resp. autíčka jsme samozřejmě testli Parking božských strojů a odlet z akce
© 2003-2024 DORO & WARLOCK REVIVAL * All rights reserved