Doro Revival & Warlock Revival

20.03.2010 - ROCK MAX PLES

ROCK MAX PLES [20.03.2010] Všelijakým převratům a životním změnám se člověk bohužel nevyhne, nejhorší však je, když člověku z života odejdou důležití lidi a lidi, o kterých si myslel, že jsou přátelé a nejen muzikanti v obchodním a jiném vztahu. Je to ale holt realita a před námi začíná nový rok, doufám plný pěkných hudebních zážitků. Poslední obměněný post zastal nový kytarista HONZA "Hanes/Hanin". Nová parta je na světě!

Měli jsme možnost vyzkoušet ještě jednoho kytaristu, byl však velmi mladý a koncertně nezkušený, hudebně však vcelku zdatný. Nakonec jsme po dlouhém váhání zvolili mírně zkušenějšího Honzu. Teď už nezbývá než zkoušet, zdokonalovat a rozšiřovat repertoár až do finální podoby. Plný repec nás čeká hned v květnu v Rakousku. Všichni členové jsou navíc typičtí rockeři, což se i na jevišti vizuálně zúročuje.

Při cestě do kulturáku nás navigace po nastavení "nejkratší trasa" vedla pár posledních kilometrů geniální zkratkou úzkými uličkami mezi rodinnými baráky. Vypadalo to, že záhy skončíme u někoho na zahradě a vyštěká nás hlídací pes. Kupodivu nenastal žádný zákazový jednosměrný problém a úzká spojovačka nás vyplkla na hlavní Masarykové třídě kousek od místa činu. Pak u krom pár tradičních hudebních kixů samá pozitiva a sociální jistoty, za které ještě jednou děkujeme pořadatelům Domu kultury města Orlová a fanouškům.

Opět pro nás bylo připraveno skvělé zázemí. Toš já už bych šel, néé...? Zahříváme kytáry... Pohodička, času dost....
Už jsme ready, frčíme! Všichni huby nalepený k mikrofonům .... pějme píseň dokola... Až na ten brajgl před to tu Ondrovi slušííí :-) Takhle řvu na lidi shora.
A takhle pózuju zboku. Roman si čím dál víc zvyká a zapadá do týmu. Orlovský RockMax ples v reálu. Ani už nevím, co jsme zrovna hráli, ale lidi dobře reagovali.
Kuk do čočky, co tu sonduješ? Můj sokl mi obsadil Martin a připařil se i Roman. Něco mě užralo do hlavy, chvilku strpení :-) Rituál Honzovy a Romanovy kytary s komplet grupou.
To je sólíčko, až mě dostalo na kolena. Honza sóluje v doublu se smetákem (košťátko jako jedna z praktických cen v tombole). Sláva nazdar koncertu, koncertu, koncertu, dohráli jsme už jsme ... Papa, lala, startuju, odlítám...
Už to máme za sebou a na radě je dodržování pitného režimu. Trochu přiškrtit rozhodně prospěje disciplíně. Bylo taky třeba udělat promo fotku komplet obnovené sestavy. Okovaná stylová rockerka Monika mezi nás skvěle pasovala.
© 2003-2024 DORO & WARLOCK REVIVAL * All rights reserved