Doro Revival & Warlock Revival

02.06.2007 - FESTIVAL VÁLEČNÍCI

FESTIVAL VÁLEČNÍCI [04.06.2007] V předešlých 2 měsících se kapelou prohnala větší bouře. Jelikož nic nemělo jasnou strukturu, různě se měnilo od dobrýho ke špatnýmu a opačně, nemělo ani cenu tu nic psát. Teď už je situace jiná a tak by se vše dalo shrnout do pár vět takto: po určité době zkoušení a příprav na sezónní rozjezd si situace vyžádala provést postupné rozsáhlejší změny kapelní sestavy.
Z původní nové sestavy zůstal pouze kytarista Laďa, druhou kytaru, basu a bicí převzali tři noví vrzalisti. Personální komplikace nás však ani po těchto peripetiích neopustily a 2 týdny před 1. sezónním koncertem vážně onemocněl bicman Viktor. Okamžitě jsme sháněli bicmanský záskok, na pátý pokus se zadařilo. Ovšem pouze týdenní příprava byla pro bicmana Oldu velkým vořechem a tím pádem jistým zázrakem. Kšeft 2.6. v Brtnici jsme vcelku s úspěchem odehráli. Poté jsme se ve zkušebně rozhodli do kapelní sestavy plnohodnotně začlenit "záskokovýho" bicmana Oldu.
Naše (doufám) už ustálená sestava je tedy tenkostrunec Laďa a Petr, tlustostrunec David a klepač Olda. Naše lustrace bude brzy zveřejněna v sekci "Kapela".

Příprava k odjezdu od zkušebny Příprava k odjezdu od zkušebny Motorest pauza DORO show
DORO show DORO show DORO show DORO show
DORO show DORO show DORO show DORO show
DORO show DORO show DORO show DORO show
DORO show DORO show DORO show DORO show
© 2003-2024 DORO & WARLOCK REVIVAL * All rights reserved