Doro Revival & Warlock Revival

01.09.2007 - FANCLUB FEST KREYSON - LIVE ON STAGE

FANCLUB FEST KREYSON - LIVE ON STAGE V sobotu 1.9. odpoledne jsme se vydali na delší trasu směr Chlumec, kde se konal půl roku očekávaný 2. oficiální sraz fanclubu Kreyson. Po cestě jsme si dali jednu hospůdkovou pauzu a na místo dorazili po 20. hodině, kdy svůj set končili úvodní RIMORTIS.
Poté nastaly nepříjemné změny v pořadí kapel KREYSON, my, EMPIRE a VOLNÁ LINKA, z nichž my jsme, sic po jisté dohodě, ale bohužel, vyfasovali místo původního třetího pořadí poslední. Tím pádem jsme hráli už je pro pár nejodolnějších, dokonce padla i varianta nehrát vůbec, ale když už jsme tu vydrželi tak dlouho čekat (i bez slíbené večeře), aspoň těm pár lidičkám jsme zahráli zkrácenou sérii top songů. Měli jsme v Chlumci i zajištěné ubytování, ale po důvodně zkažené náladě jsme hned po kšeftu frčeli do houmova. Tenkostrunec Peťa navíc stresoval před pondělní maturitou, o čemž tu teď už můžu naklofat, že zkouškou dospělosti prolezl - gratulujeme!
S kapelou Volná linka jsem si s šéfem fanclubu Kreyson Marošem zazpívala kreysoňácký duet balady "Jsou rána" a pomocné vokály ve skladbě "Radegast". Duet byl samozřejmě věnován Láďovi Křížkovi, který nás po celou dobu sledoval z boku jeviště a byl opravdu velmi mile překvapen. V pondělí mi od něj přišla krásná sms s poděkováním!
Jelikož mým foťákem neumím současně fotit a zpívat na jevišti, můj aparát tentokrát nezaznamenal žádnou fotku. Doufala jsem v sehnání fotomateriálu od někoho ze zúčastněných, ale bohužel se, aspoň zatím, nezadařilo. Takže sada fotek je tedy snad poprvé o nás bez nás :-) Vcelku pěkně jsme se ale zvěčnili u papání v hospůdce, Peťa s již bývalým :-( kytaristou Kreyson Honzou Kirkem Běhunkem, já s kapelou Empire, s bicmanem Kreyson Zdeňou Prádlovským a s V.I.P. fanclubákem Hanym. Poslední foto nastiňuje, jak si tuhle akci užíval samotný Kreyson :-)

Předkoncertní idylka v pocestním motorestu kapela KREYSON kapela KREYSON a LÁĎA KRÍŽEK kapela KREYSON a JARDA BARTOŇ
kapela KREYSON kapela KREYSON a ZDEŇA PRADLOVSKÝ kapela KREYSON a RADEK "REDY" KROC kapela KREYSON
PEŤA a HONZA "KIRK" BĚHUNEK kapela VOLNÁ LINKA kapela EMPIRE EMPIRE & HANY & JÁ
ZDEŇA a JÁ v backstage ZDEŇA a JÁ při rozlučce HANY a JÁ při rozlučce Závěrečné venkovní show :-)
© 2003-2024 DORO & WARLOCK REVIVAL * All rights reserved