Doro Revival & Warlock Revival

17.08.2007 - ROCKOVÁ NOC

ROCKOVÁ NOC [27.08.2007] Tento kšeft provázelo deštivé počasí, do posledních minut před odjezdem nebylo jasné, jestli vůbec vyjedeme prozkoumat Jeseníky. Nakonec se zavelelo a frčelo. Peťa celou dobu v autě žvanil o tom, že by si tak zajel na nějakej tábor a za dvě hodiny to byla skoro realita. Čekalo nás pohádkové chatové prostředí, krásný areál "Chata Vladimír".
Kolem chrupkypůlky jsme odehráli náš tradiční set a pak jsme se šli kochat k táboráku. Od majitele areálu jsme dostali královskou večeři v podobě řízků s bramborovým salátem. Vdechli jsme pár panáčků, přemístili jsme se k chatce, do které postupně odpadávaly slabší kusy, horskou párty jsme utnuli kolem páté ráno. V osm ráno byl budíček, následovala opět královská švédská snídaně a start před desátou, abychom v Holomócu stihli vrátit vozík. Naprosto boží výlet, který si za pár týdnů díky zájmu o náš band znovu rádi zopakujeme!

DORO stages´ show DORO v plné síle! DORO stages´ show DORO stages´ show
DORO si to užívá... DORO stages´ show DORO & CAPEC & LUKIN OLDA v akci
Pokoncertní siesta skvělý majitel a pořadatel PAVEL se mnou Mrtvolný LUKIN a veselý CAPEC alà Traktor Předspánková depka
© 2003-2024 DORO & WARLOCK REVIVAL * All rights reserved