Doro Revival & Warlock Revival

11.08.2018 - HOSTÝNSKÁ OSMA

HOSTÝNSKÁ OSMA Abychom v tom měli pořádek, začali jsme naše beskydské sešlosti číslovat. Tentokrát jsme sešlost ideálně zkombinovali i se sobotním koncertem v rámci sportovní akce Hostýnská osma, což je ultra trailový závod 70km krásami hostýnských vrchů, přičemž trať má tvar připomínající osmičku se středem na Tesáku. Centrem dění závodu a koncertu byly blízké Rajnochovice. Až do sobotního poledne pršelo, ale na důležitou část naší sešlosti už jsme si objednali slunečné letní počasí. Śaman opět ugriloval papání, zamuzicírovali jsme, posportovali jsme, vybudovali hráz, pozdravili zvířátka i sirný smrath(metal) pramen Smradlava.

Celý pátek až do sobotního poledne padaly trakaře. Náš terénní rozlet byl tedy dočasně omezen. A tak jsme hlavně jedli a pili :-). Odpoledne jsme se přesunuli do Rajnochovic na 7. ročník sportovní akce INOV-8 Hostýnská osma. Sedmdesátikilometrový ultra trailový závod s převýšením 3500m absolvovalo několik set běžců, kdy první protl cíl v čase 7:10h. Stalo se to v době, kdy jsme zrovna z podia produkovali rock´n´roll. Velká poklona všem extrémním odvážlivcům! Jak to však na sportovních akcích bývá, sportovní výkony jsou primární zábavou a kultura je sekundárním křovím. K tomu také přispělo podium otočené směrem od centra dění akce, možná z důvodu snížení hluku linoucího se do dědiny. Tamní pan zvukař bohužel nezvládl svůj úkol muzikálně slyšet a vyrobit tak dobrý zvuk. Nu což, alespoň přínosná zvuková zkouška :-). Tři týdny po závodu pořadatelé o závodu zveřejnili pěkný klip.
V neděli jsme dohnali relaxační program. Tenisové rakety jsme tentokrát vyměnili za menší ping-pongové, a někteří z nás mezitím smočili své končetiny v horském potoku, kde vybudovali malé vodní dílo. Pak jsme zašli pozdravit muflony a další lesní zvířectvo do tamní obory.
Cílem naší expedice byl však mini penzion Smradlava, jak na facebooku blíže komentoval Pospa:
O víkendu proběhl kapelní teambuilding v penzionu Smradlava. Luxusně jsme si užili třídenní wellness program, obzvláště inhalování sirného pramenu. Na fotkách to vypadalo trošinku větší, ale i tak se nám v perníkové chaloupce moc líbilo :-) :-).

© 2003-2024 DORO & WARLOCK REVIVAL * All rights reserved