Doro Revival & Warlock Revival

12.09.2013 - MASTERS OF ROCK CAFÉ JE ÚŽASNÝ KLUB - POTVRZUJE DORO

DORO - 30th anniversary tour 2013 - Masters Of Rock Café Zlin - 11.10.2013Na koncert DORO přesně před dvěma lety se mi stále vrací krásné vzpomínky. Na ten pražský loňský prosincový už tolik ne, a o to víc jsem šťastná, že se DORO zpět vrací 11.10.2013 do Masters Of Rock Café Zlín v rámci "30th Anniversary Tour 2013". Za pár dní, co odehrála pražský koncert, už byl znám termín její další klubovky. MORCafé má navíc jednu velkou výhodu, parkování, sic placené, je možné přímo před halou. DORO už vloni představila své nové album "Raise Your Fist", a jelikož také tyto dva koncerty od sebe dělí jen 10 měsíců, žádnou změnu v koncertním programu v podstatě neočekávám. Je to však pro mě velká pocta vidět DORO a její nevyčerpatelný entuziasmus opět na scéně. Věřím, že si z jejího shopu zase odvezu nějakou pěknou památku do sbírky, protože číslo 30 se velmi úzce pojí i se mnou, v mém datu dne narození. Ráda bych tedy toto pro mě výjimečné číslo měla pohromadě s jejím jménem.

Setlist, který by měl být zveřejněný na the setlist wiki, budu průběžně sledovat, a třeba se dočkáme i nějaké zajímavé skladbové struktury. Musím popřemýšlet, který song bych v něm ráda slyšela, a jak dala DORO předloni ve Zlíně publiku možnost zvolit song, který zahraje, musím si pro ni nachystat nějaký "špek" ;-). Teď zrovna mě napadá třeba "Three Minute Warning", "I Am What I Am" či "Love In The Danger Zone"...

[11.10.2013] Fotoreport ze zlínského koncertu DORO popisuje podstatné momenty včetně mého už sedmého vzácného setkání s mou "sestrou" Doro!
DORO - 30th anniversary tour 2013 - Masters Of Rock Café Zlin - 11.10.2013
© 2003-2024 DORO & WARLOCK REVIVAL * All rights reserved